IMG_1842-1024x683-1-aspect-ratio-16-9

“LAIMA“ SAVU DIVDESMITO VEIKALU ATKLĀS “AKROPOLĒ”

“Orkla Latvija”, investējot 60 tūkstošus eiro, 4. aprīlī atklās divdesmito “Laimas” veikalu iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”, Rīgā, Maskavas ielā 257.

“Mēs vēlamies būt tuvāk mūsu lojālajiem klientiem, lai būtu līdzās viņu ikdienas gaitās, tāpēc “Orkla Latvija” ar lepnumu ver vaļā nu jau divdesmito “Laimas” veikalu iepirkšanās centrā “Akropole”. Veikals priecēs ikvienu saldumu mīli ar plašu “Laimas”, “Selgas”, “Staburadzes” un “Drako” produktu klāstu, piedāvājot arī ekskluzīvos produktus, kas nopērkami tikai “Laimas” veikalā, piemēram, pasaulē unikālo “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar mūsu prasmīgo meistaru rokām Latvijā “Laimas” ražotnē,” dalās “Orkla Latvija” komunikācijas direktore Lineta Mikša.

“Laimas” saldumu veikals  gaidīs ikvienu apmeklētāju mājīgās, 40 kvadrātmetrus plašās telpās, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” 1.stāvā blakus “D” ieejai.

Visu nedēļas nogali, no 4. līdz 7. aprīlim, “Laimas” saldumu veikals priecēs ar dažādiem pārsteigumiem: ceturtdien no plkst. 16:00 līdz 19:00 notiks “Laimas” jaunās “Mad Milk” piena šokolādes degustācija, piektdien no plkst. 15:00 līdz 19:00 ikviens saldumu mīlis varēs uzņemt bildi īpašā “Laimas” fotostudijā, savukārt sestdien no plkst. 11:00 līdz 15:00 zīmols “Drako” priecēs mazākos apmeklētājus ar konfektēm un radošo darbnīcu.

Šis ir pirmais veikals, ko “Orkla Latvija” atklāj 2019. gadā, savukārt 2018. gadā tika atvērti trīs jauni “Laimas” saldumu veikali: Ādažos, tirdzniecības centrā “Apelsīns”, Rīgā, tirdzniecības centrā “Rīga Plaza” un Vecrīgā, Vaļņu ielā 28, atklājot Latvijas simtgadei veltītu “Laimas” veikalu.

Šobrīd Latvijā ir 20 “Laimas” saldumu veikali, no kuriem 14 atrodas Rīgā, bet seši – citās Latvijas pilsētās. “Laimas” saldumu veikalos vienmēr pieejams plašākais “Laimas”, “Selgas” un “Staburadzes” produktu klāsts, kā arī produktu jaunumi, ar kuriem iepazīstina zinošas pārdevējas. Tikai “Laimas” saldumu veikalos var iegādāties produktus, ko nevar nopirkt citos veikalu tīklos, piemēram, eksportam ražotus produktus.